Geen probleem zo groot of wij kunnen het maken

Tijdloos design en functionaliteit
Met haar tijdloze design en een veelvoud aan variaties bieden FIN-Project kozijnen de ideale oplossing voor verschillende bouwsituaties.

De slanke optiek van het Nova-line kozijn zorgt niet alleen voor een mooi aanzicht van deze tijd, maar ook voor buitengewoon veel lichtinval in de binnenruimtes. Deze klassieke variant, met aan de buitenzijde een slank vleugelaanzicht, verleent het gebouw een traditionele esthetiek. De slanke staaloptiek van de Ferro-line vleugel is vooral geschikt voor de renovatie van staalkozijnen. Het multifunctionele voorzetkozijn bereikt met zijn uitstekende afdichting rondom, het hele jaar gedaalde energiekosten en een hoge geluidswering.

Vleugelvarianten

FIN-Project Nova-line

Nova-lineModerne optiek met een slank profielaanzicht. Veel lichtinval door grote glasoppervlakken en een aan de buitenzijde verdekt liggende vleugel.
Isolatiewaarde Uw 0,83 W/m²K

FIN-Project Classic-line

Classic lineTraditioneel aanzicht door slanke profielcontouren aan de buiten- en binnenzijde van het kozijn.
Isolatiewaarde Uw 0,85 W/m²K

FIN-Project Ferro-line

Ferro-lineEsthetisch klassiek staalkozijn met markante afgeschuinde contouren aan de buitenzijde en een slank aanzicht aan de binnenzijde.
Isolatiewaarde Uw 0,85 W/m²K

 

FIN-Project Twin-line Nova

Twinline nova lineEenvoudige optiek en veel lichtinval door een aan de buitenzijde verdekt liggende vleugel. Optimale geluidsisolatie. Individuele reguleerbare lichtinval door de geïntegreerde jaloezie.

 

Contact
Klusbedrijf-Notten
H.W. Iordensweg 105
7384 AK Wilp

Telefoon 06-40 56 89 68

Klik hier voor meer contactgegevens.