Geen probleem zo groot of wij kunnen het maken

Badkamer verbouwing

Een badkamer, moet een ruimte in uw huis zijn waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten Bent u toe aan een frisse nieuwe look voor uw badkamer. Klusbedrijf Notten kan dit voor u realiseren.

Wat komt er kijken bij een badkamer verbouwing?

Wij van Klusbedrijf Notten bespreken met U het verbouwingsplan door en zorgen voor een op maat gemaakte offerte. Wij vinden belangrijk dat u tijdens de verbouwing van uw badkamer er zelf zomin mogelijk last van onder vind en zolang mogelijk gebruik kan blijven maken van de voorzieningen. Wij streven er naar dat u na een verbouwing van ongeveer anderhalve week zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe badkamer.

Hoe gaan wij te werk?

Bij een badkamer verbouwing is goed overleg met u en uw wensen als klant erg belangrijk. Dit begint al voor het maken van de offerte. Punten zoals plaats van stopcontacten, lichtpunten, keuze van het sanitair en plaatsing er van, het wordt allemaal tot in detail met u doorgesproken en in de offerte opgenomen.

Na het tekenen van de offerte word begonnen met:

  • Slopen oude badkamer
  • Verleggen waterleidingen, afvoeren en elektra
  • Plaatsen van e.v.t.  inbouw-toilet, koven of muurtjes
  • Egaliseren vloer
  • Stucen wanden
  • Kim-banden aanleggen
  • Tegelen
  • Voegen en afkitten
  • Afmonteren badmeubels
  • Opleveren

Wat kost een badkamerverbouwing bij Klusbedrijf Notten?

Na het bespreken van het verbouwingsplan maken wij altijd een vrijblijvende offerte, waarbij rekening wordt gehouden met de door u opgegeven wensen. Wij kunnen de benodigde materialen tegen hoge kortingen inkopen waardoor de kosten van uw verbouwing vaak lager zijn dan u verwacht !

Ook is het mogelijk om kosten te besparen door bijvoorbeld zelf  sloopmateriaal af te voeren, zelf mee te helpen bij de badkamer verbouwing , enz. Dit nemen we dan uiteraard op in de offerte.

3-wanden-betegelen
1215617088_orig
badkamer
badkamer-renovatie
img_1312
vloerverwarming1
IMG-20160113-WA0001
IMG-20160113-WA0004
IMG-20160113-WA0005
IMG-20160113-WA0007
IMG-20160113-WA0009
NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail
Contact
Klusbedrijf-Notten
H.W. Iordensweg 105
7384 AK Wilp

Telefoon 06-40 56 89 68

Klik hier voor meer contactgegevens.